KOM OOK WERKEN BIJ

Emeko Techniek in Dordrecht

SOLLICITEREN

CNC-frezer/draaier

In deze veelzijdige baan maak je veel verschillende producten in kleine en middelgrote series. We dagen je uit ons productieproces te optimaliseren. Ben jij op zoek naar een plek waar jouw inzet en kennis wordt gezien, gebruikt en gewaardeerd, dan ben je aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

In deze functie ga je zelfstandig onze CNC frees- en draaimachines programmeren en bedienen. Eventueel spring je bij op andere afdelingen. Je vindt het leuk om te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en bent bereid om bij te leren. Je beschikt over MBO werk- en
denkniveau en je hebt ervaring met opspantechnieken, verspanende gereedschappen en het schrijven en optimaliseren van CNC programma’s. Werk je probleemoplossend, kostenbewust en nauwkeurig dan is dit jouw kans!

Wat bieden wij jou?
Een nieuwe uitdaging in een klein, informeel en gezellig familiebedrijf met leuke collega’s en flexibele werktijden. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
Metaal & Techniek.

Over ons.
Emeko Techniek is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en repareren van roterende stroomoverdragers en onderdelen van metaal, kunststof en
grafiet voor de elektrotechnische industrie. Door onze brede marktbenadering en zeer uitgebreid machinepark kunnen we snel en flexibel aan onze (internationale)
klantenkring leveren.

Meer informatie over Emeko Techniek BV en/of de sollicitatieprocedure ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een email naar jobs@emeko.nl.

Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in de ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen voor o.a. de elektrotechnische industrie. En dan met name ook componenten die niet zo eenvoudig te verkrijgen zijn.