SINDS 1978 EEN BETROUWBARE LEVERANCIER

Aan engineers, reparatiewerkplaatsen en handelsbedrijven

Ruime
voorraden

Mogelijkheid
voor snelle leveringen

Productie
in eigen huis

Internationaal
netwerk van leveranciers

GENIET VAN TOTALE ONTZORGING

En ga voor een maatwerk oplossing!

Met onze hoogstaande machines en CAD/CAm systemen kan Emeko Techniek BV onderdelen en systemen compleet op klantspecificatie vervaardigen. Wij verwerken een breed spectrum aan materialen, zoals: metalen, kunststoffen, vezelversterkte kunststoffen, carbonfiber etc.

Oplossingsgericht denken in combinatie met
electrotechnische en mechanische vakkennis

HIER ZIJN WE STERK IN

Grafiet

Als u over grafiet of carbon spreekt komt u al snel bij de specialist terecht: Emeko Techniek BV! Wij zijn zondermeer de meest complete leverancier van koolborstels, mechanisch grafiet, grafiet voor thermische toepassingen en sleepstukken.

Kunststof

Naast de bewerking van reguliere kunststoffen hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring met het verwerken van (glas)vezel versterkte kunststoffen. Dit, in combinatie met meervoudige bewerking, staat garant voor een hoogwaardig product.

Metaal

Met ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat meervoudige bewerkingen geheel in eigen huis uit te voeren. Hierdoor bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar is tevens een correcte uitvoering en economisch prijspeil gegarandeerd.

ONS BEDRIJF

Emeko Techniek ontwerpt, bouwt en levert
hoogwaardige componenten voor iedere industrie!

Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in de ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen voor onder andere de elektrotechnische industrie. Ook voor dat ene speciale component dat u zoekt staan wij paraat.

Ons klantenbestand is zeer divers. Engineers, eindgebruikers, reparatiewerkplaatsen en handelsbedrijven, ze maken allemaal gebruik van onze diensten. Ondanks dat zij werken in diverse disciplines hebben zij één ding gemeen: ze vertrouwen op Emeko Techniek BV om hun problemen op te lossen.

UW COMPONENT NIET MEER LEVERBAAR?

Geen probleem! Wij maken alle componenten, geheel op maat!