KOM OOK WERKEN BIJ

Emeko Techniek in Dordrecht

SOLLICITEREN

Allround werkplaats-medewerker

Allround is bij Emeko écht allround! Je maakt veel verschillende producten en gebruikt daarvoor verschillende machines en gereedschappen. Ben jij op zoek naar een plek waar jouw inzet en kennis wordt gezien, gebruikt en gewaardeerd, dan ben je aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
Je gaat zelfstandig te werk of wordt door een ervaren collega opgeleid om de verschillende producten met bijbehorende bewerkingen uit te voeren. Daarnaast spring je bij op andere afdelingen indien nodig, zoals het magazijn, logistiek of montage. Je werkt graag met je handen en hebt gevoel voor techniek. Je vindt het leuk om te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en bent bereid om bij te leren.

Wat bieden wij jou?
Een nieuwe uitdaging in een klein, informeel en gezellig familiebedrijf met leuke collega’s en flexibele werktijden. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO
Metaal & Techniek.

Over ons.
Emeko Techniek is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en repareren van roterende stroomoverdragers en onderdelen van metaal, kunststof en
grafiet voor de elektrotechnische industrie. Door onze brede marktbenadering en zeer uitgebreid machinepark kunnen we snel en flexibel aan onze (internationale)
klantenkring leveren.

Meer informatie over Emeko Techniek BV en/of de sollicitatieprocedure ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een email naar jobs@emeko.nl.

Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in de ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen voor o.a. de elektrotechnische industrie. En dan met name ook componenten die niet zo eenvoudig te verkrijgen zijn.