EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Koolborstels kopen Dordrecht

Wilt u graag koolborstels kopen Dordrecht? Dan moet u zeker bij Emeko Techniek zijn! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om de levering van componenten en systemen voor onder andere de elektrotechnische industrie. Onze klantenbestand bevat onder andere enigineers, eindgebruikers, reparatiewerkplaatsen en handelsbedrijven die gebruik maken van ons aanbod. Ondanks dat zij werken in diverse disciplines hebben zij één ding gemeen: ze vertrouwen op Emeko Techniek BV om hun problemen op te lossen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Emeko Techniek voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Koolborstels kopen Dordrecht | Emeko Techniek staat voor u klaar!

Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit koolborstels voor industrieel gebruik. Voor gebruik van koolborstels in huishoudelijke apparatuur, zoals kleine handgereedschappen, bieden wij koolborstel assortimentsdozen aan met daarin de meest voorkomende soorten koolborstels. Om u een nog breder aanbod te kunnen bieden zijn wij een partnerschap aangegaan met diverse koolborstelproducenten. Wij zijn officieel partner van Pantrac en E-Carbon en vermarkten koolborstelkwaliteiten van SGL (voormalig Ringsdorff) en Toyo Tanso.

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies hoe we u op de juiste manier moeten ontzorgen. We denken met u mee en zorgen er voor dat u de goede producten voor uw situatie van ons ontvangt. U kunt dus 100% vertrouwen op de kennis en expertise van Emeko Techniek!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u verder. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, telefonisch of per mail. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.