EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Koolborstels bestellen

Wilt u koolborstels bestellen? Dan bent u bij Emeko Techniek zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar als het gaat de aanschaf van koolborstels. Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit koolborstels voor industrieel gebruik. Voor gebruik van koolborstels in huishoudelijke apparatuur, zoals kleine handgereedschappen, bieden wij koolborstel assortimentsdozen aan met daarin de meest voorkomende soorten koolborstels.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Koolborstels bestellen | Emeko Techniek is uw partner

Emeko Techniek BV produceert koolborstels veelal in eigen beheer. Van een aantal veel voorkomende koolborstels hebben wij een noodvoorraad. Snelle levering is hierdoor in veel gevallen mogelijk.

Grotere batches koolborstels of speciale types kunnen wij ook leveren vanuit ons internationale netwerk. Hiermee kunnen wij u altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden; ongeacht het aantal, de uitvoering en de gewenste levertijd.

Door de grote diversiteit in soorten en afmetingen van koolborstels kan het moeilijk zijn om de noodzakelijke gegevens te bepalen. Met onze bestelhulpen hopen wij het u nog gemakkelijker te maken. Aan de rechterkant van de pagina kunt u bestelhulpen downloaden voor:

  • Industrie koolborstels
  • Tacho koolborstels
  • Aardings koolborstels
  • Bronsgaas koolborstels

Ook kunt u hier een handige bestelhulp downloaden voor het bepalen van de radius van een koolborstel.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden die Emeko Techniek te bieden heeft. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.