EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Watersnijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in watersnijden? Dan bent u bij Emeko Techniek in Dordrecht zeker aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1978 uw betrouwbare leverancier van grafieten, metalen en kunststof componenten. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we u op de juiste manier moeten helpen. We lossen elk vraagstuk op, en stellen altijd de wensen en eisen van onze klanten centraal.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Emeko Techniek? Neem contact op!

Koolborstels industrie

Watersnijden | Emeko Techniek helpt u graag

Emeko Techniek houdt graag de controle over het volledige productieproces van de producten die wij leveren, daarom hebben wij reeds jaren geleden de watersnij-techniek omarmd.

Wij hebben een speciale microwebsite gelanceerd om al onze kennis en diensten gericht op watersnijden te bundelen. Op deze microwebsite vind u uitgebreide informatie over watersnijtechnieken, watersnijmachines, producten en toepassingen, materiaalsoorten en nog veel meer.

Voor het engineeren en samenstellen van complete systemen staan wij u ook graag voor u klaar. Onze jarenlange ervaring en technische kennis, staan namelijk volledig tot uw beschikking. Met onze gedreven medewerkers, uitgebreide machinepark en ruime voorraden kunnen we vaak ook nog eens razendsnel leveren.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Met vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Onze medewerkers staan tot uw beschikking en geven alle informatie die nodig is. Op deze manier weet u zeker dat u voldoende geïnformeerd bent en hiermee de juiste keuzes kunt maken. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. We zijn telefonisch van maandag t/m donderdag tot 17:00 bereikbaar en op vrijdag tot 15:00. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.