EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Watersnijden metaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in watersnijden metaal? Dan bent u bij Emeko Techniek in Dordrecht zeker aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in watersnijden, maar daarnaast ook in andere technieken. Emeko is al jaren uw betrouwbare leverancier op het gebied van kunststof, grafiet en metaal. Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in de ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen voor onder andere de elektrotechnische industrie, en dan met name ook componenten die niet zo eenvoudig te verkrijgen zijn. Hierdoor vindt u altijd hetgeen waar u naar op zoek bent!

Watersnijden metaal

Watersnijden metaal | Emeko Techniek

Met ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat meervoudige bewerkingen geheel in eigen huis uit te voeren. Hierdoor bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar is tevens een correcte uitvoering en economisch prijspeil gegarandeerd.

Met onze hoogstaande machines en CAD/CAm systemen kan Emeko Techniek BV onderdelen en systemen compleet op klantspecificatie vervaardigen. Wij verwerken een breed spectrum aan materialen, zoals: metalen, kunststoffen, vezelversterkte kunststoffen, carbonfiber etc.

Ons klantenbestand is zeer divers. Engineers, eindgebruikers, reparatiewerkplaatsen en handelsbedrijven, ze maken allemaal gebruik van onze diensten. Ondanks dat zij werken in diverse disciplines hebben zij één ding gemeen: ze vertrouwen op Emeko Techniek BV om hun problemen op te lossen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Emeko Techniek staat graag voor u klaar en helpt u verder. Daarnaast geven we ook graag advies over de mogelijkheden die Emeko te bieden heeft. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.