EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Water snijden

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in water snijden? Dan moet u zeker bij Emeko Techniek uit Dordrecht zijn! Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in de ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen voor onder andere de elektrotechnische industrie, en dan met name ook componenten die niet zo eenvoudig te verkrijgen zijn. Hierdoor vindt u altijd hetgeen waar u naar op zoek bent!

Bent u benieuwd naar wat Emeko Techniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Koolborstels industrie

Water snijden | Emeko Techniek staat voor u klaar!

Onze klantenbestand is zeer divers. Het bevat onder andere enigineers, eindgebruikers, reparatiewerkplaatsen en handelsbedrijven die gebruik maken van ons aanbod. Ondanks dat zij werken in diverse disciplines hebben zij één ding gemeen: ze vertrouwen op Emeko Techniek BV om hun problemen op te lossen. Emeko Techniek houdt graag de controle over het volledige productieproces van de producten die wij leveren, daarom hebben wij reeds jaren geleden de watersnij-techniek omarmd.

Wij hebben een speciale microwebsite gelanceerd om al onze kennis en diensten gericht op watersnijden te bundelen. Op deze microwebsite vind u uitgebreide informatie over watersnijtechnieken, watersnijmachines, producten en toepassingen, materiaalsoorten en nog veel meer. Met ons online offerte formulier maken wij het voor u nog sneller en eenvoudiger om online een offerte aan te vragen voor uw beoogde watersnijwerk.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers helpen u verder en geven u alle nodige informatie. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.