EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Staal snijden met water

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in staal snijden met water? Dan moet u bij Emeko Techniek in Dordrecht zijn! We bedienen klanten door het hele land, dus u bent bij ons altijd aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar als het gaat om watersnijtechniek, maar we bieden ook andere diensten. Zo helpen wij u aan componenten van kunststof, grafiet en metaal. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we onze klanten op de juiste manier moeten ontzorgen. Emeko Techniek helpt u graag verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel niet om contact op te nemen!

Staal snijden met water

Staal snijden met water | Emeko Techniek staat voor u klaar

Ons leveringsprogramma is zeer uitgebreid en omvat standaard onderdelen voor vervanging. Maar wij zijn eveneens in staat om een klant specifiek component voor u te ontwerpen en te produceren.

Voor het engineeren en samenstellen van complete systemen staan wij u ook graag terzijde. Onze jarenlange ervaring en technische know-how, staan namelijk volledig tot uw beschikking. Met onze gedreven medewerkers, uitgebreide machinepark en ruime voorraden kunnen we vaak ook nog eens razendsnel leveren.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen voor onder andere de elektrotechnische industrie. Hoewel wij toegang hebben tot standaard producten, zijn wij juist gespecialiseerd in die producten die niet makkelijk in de markt verkrijgbaar zijn.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers helpen u verder en adviseren u over de juiste keuzes. Zo weet u zeker dat u straks 100% tevreden bent met de producten van Emeko Techniek. Contact opnemen kan via het formulier op de website, telefonisch maar ook per mail. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.