EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Kunststof spie

Bent u op zoek naar een kunststof spie? Dan bent u bij Emeko Techniek in Dordrecht zeker aan het juiste adres! Vanuit onze vestiging aan de Daltonstraat in Dordrecht leveren wij aan klanten door het hele land onze kunststof, metalen en grafieten componenten. Al sinds 1978 staan wij voor onze klanten klaar op het gebied van kunststof op maat. Ons klantenbestand is zeer divers. Engineers, eindgebruikers, reparatiewerkplaatsen en handelsbedrijven, ze maken allemaal gebruik van onze diensten. Ondanks dat zij werken in diverse disciplines hebben zij één ding gemeen: ze vertrouwen op Emeko Techniek BV om hun problemen op te lossen!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Kunststof spie | Emeko Techniek staat voor u klaar

Naast de bewerking van reguliere kunststoffen heeft Emeko Techniek BV al meer dan 40 jaar ervaring met het verwerken van (glas)vezel versterkte kunststoffen. Deze ervaring, in combinatie met onze mogelijkheden tot meervoudige bewerking, staan garant voor een hoogwaardig product. Wij doen alles in eigen productie. Hierdoor kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten en zijn we niet afhankelijk van derden. Ook kunnen wij daarom een razendsnelle levering voor u garanderen. Wij hebben een internationaal netwerk met leveranciers van onze grondstoffen. Daarom hebben we altijd ruime voorraden en is vrijwel alles mogelijk.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier bij ons op de website, maar uiteraard staan we ook telefonisch en per mail voor u klaar. Graag geven wij u alle informatie die u nodig heeft, zodat u zich goed door ons kunt laten informeren. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.