EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Kunststof productie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de kunststof productie? Dan bent u bij Emeko Techniek uit Dordrecht zeker aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar als het gaat om het produceren van kunststof, grafieten en metalen componenten. Dit doen wij voor een zeer divers klantenbestand, door heel het land. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Emeko Techniek voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact op de nemen. Graag staan wij u te woord en zorgen we dat u alle informatie ontvangt die u nodig heeft.

Kunststof productie | Emeko Techniek is uw oplossing

Ons leveringsprogramma is zeer uitgebreid en omvat standaard onderdelen voor vervanging. Maar wij zijn eveneens in staat om een klant specifiek component voor u te ontwerpen en te produceren.

Voor het engineeren en samenstellen van complete systemen staan wij u ook graag terzijde. Onze jarenlange ervaring en technische know-how, staan namelijk volledig tot uw beschikking. Met onze gedreven medewerkers, uitgebreide machinepark en ruime voorraden kunnen we vaak ook nog eens razendsnel leveren.

Als u kiest voor Emeko Techniek profiteert u van verschillende voordelen. Zo doen wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen we snel inspelen op de wensen van onze klanten en is vrijwel alles mogelijk. Ook zijn we niet afhankelijk van derden, waardoor we razendsnel kunnen leveren. Dankzij een wereldwijd netwerk van leveranciers hebben we altijd ruime voorraden.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Graag staan wij voor u klaar en helpen wij u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Telefonisch zijn wij op maandag t/m donderdag tot 17:00 bereikbaar, en op vrijdag tot 15:00. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.