EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Kunststof op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij kunststof op maat? Dan moet u zeker bij Emeko techniek zijn! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van grafieten, metalen en kunststof componenten, in veel verschillende industrieën. Naast de bewerking van reguliere kunststoffen heeft Emeko Techniek BV al meer dan 40 jaar ervaring met het verwerken van (glas)vezel versterkte kunststoffen. Deze ervaring, in combinatie met onze mogelijkheden tot meervoudige bewerking, staan garant voor een hoogwaardig product.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Emeko Techniek voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kunststof op maat | Emeko Techniek is uw betrouwbare leverancier

Al sinds 1978 staan wij voor onze klanten klaar op het gebied van kunststof op maat. Ons klantenbestand is zeer divers. Engineers, eindgebruikers, reparatiewerkplaatsen en handelsbedrijven, ze maken allemaal gebruik van onze diensten. Ondanks dat zij werken in diverse disciplines hebben zij één ding gemeen: ze vertrouwen op Emeko Techniek BV om hun problemen op te lossen. Als u kiest voor Emeko Techniek, weet u dat u 100% tevreden bent met het eindproduct. Wij doen alles in eigen productie. Daarom kunnen we snel schakelen en goed inspelen op de wensen van onze klanten.

Daarnaast hebben we erg ruime voorraden en is er genoeg mogelijkheid voor een snelle levering. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten hun aangekochte producten zo snel mogelijk in huis hebben. Dankzij een wereldwijd netwerk van leveranciers is vrijwel alles mogelijk!

Heeft u vragen? Neem dan contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. We komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.