EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Kunststof maken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij Kunststof maken? Dan moet u zeker bij Emeko Techniek zijn. Wij zijn gevestigd in Dordrecht, en vanuit daar staan wij klaar voor ons diverse klantenbestand door heel het land. Hierbij kunt u denken aan engineers, eindgebruikers, maar ook reparatiewerkplaatsen en handelsbedrijven. In welke branche u ook zit, wij doen er alles aan om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen, zodat u tevreden bent met de door ons geleverde producten.

Heeft u vragen of wilt u weten wat Emeko Techniek voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Kunststof maken | Emeko Techniek is uw partner

Naast de bewerking van reguliere kunststoffen heeft Emeko Techniek BV al meer dan 40 jaar ervaring met het verwerken van (glas)vezel versterkte kunststoffen. Deze jarenlange ervaring, samen met onze mogelijkheden tot meervoudige bewerking, zorgen voor een hoogwaardig product. Wij doen alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen we erg goed inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten en kunnen we snel schakelen. We zijn niet afhankelijk van derden, waardoor we u ook een razendsnelle levering kunnen garanderen. Daarnaast hebben wij een internationaal netwerk van leveranciers als het gaat om de grondstoffen die we gebruiken. Daarom hebben we alles ruim op voorraad, wat de snelheid van onze processen ook bevorderd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. We geven u graag alle informatie die u nodig heeft, zodat u zo snel mogelijk op de hoogte bent van alle mogelijkheden die Emeko Techniek te bieden heeft. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.