EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Kunststof maatwerk

Bent u op zoek naar kunststof maatwerk? Dan bent u bij Emeko Techniek zeker aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van grafieten, metalen en kunststof componenten, in veel verschillende industrieën. Naast de bewerking van reguliere kunststoffen heeft Emeko Techniek BV al meer dan 40 jaar ervaring met het verwerken van (glas)vezel versterkte kunststoffen. Deze ervaring, in combinatie met onze mogelijkheden tot meervoudige bewerking, staan garant voor een hoogwaardig product.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Emeko Techniek voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kunststof maatwerk | Emeko Techniek helpt u graag verder

Met onze hoogstaande machines en CAD/CAm systemen kan Emeko Techniek BV onderdelen en systemen compleet op klantspecificatie vervaardigen. Wij verwerken een breed spectrum aan materialen, zoals: metalen, kunststoffen, vezel versterkte kunststoffen, carbonfiber etc.

Ons klantenbestand is heel divers. Wij staan klaar voor eindgebruikers, engineers, reparatiewerkplaatsen en nog veel meer. Allemaal maken zij gebruik van onze diensten. In welke branche u ook zit, Emeko Techniek zorgt er altijd voor dat wij uw vraagstukken zo goed mogelijk oplossen. We vinden het namelijk belangrijk dat de behoeften van onze klanten aansluiten bij onze producten en dienstverlening.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. Wij komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug. Telefonisch zijn wij maandag t/m donderdag tot 17:00 te bereiken, en op vrijdag tot 15:00.

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.