EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Kunststof leverancier

Bent u op zoek naar een kunststof leverancier? Dan bent u bij Emeko Techniek zeker aan het juiste adres. Als sinds 1978 zijn wij gespecialiseerd in het bewerken van reguliere kunststoffen, maar ook (glas)vezel versterkte kunststoffen. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen voor onder andere de elektrotechnische industrie. Hoewel wij toegang hebben tot standaard producten, zijn wij juist gespecialiseerd in die producten die niet makkelijk in de markt verkrijgbaar zijn.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op en we helpen u verder!

Kunststof leverancier | Emeko Techniek staat voor u klaar

Ons leveringsprogramma is zeer uitgebreid en omvat standaard onderdelen voor vervanging. Maar wij zijn eveneens in staat om een klant specifiek component voor u te ontwerpen en te produceren.

Voor het engineeren en samenstellen van complete systemen staan wij u ook graag terzijde. Onze jarenlange ervaring en technische know-how, staan namelijk volledig tot uw beschikking. Met onze gedreven medewerkers, uitgebreide machinepark en ruime voorraden kunnen we vaak ook nog eens razendsnel leveren.

Als u kiest voor Emeko Techniek profiteert u van verschillende voordelen. Zo doen wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen we snel inspelen op de wensen van onze klanten en is vrijwel alles mogelijk. Ook zijn we niet afhankelijk van derden, waardoor we razendsnel kunnen leveren. Dankzij een wereldwijd netwerk van leveranciers hebben we altijd ruime voorraden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar uiteraard kunt u ons ook binnen kantoortijden telefonisch bereiken. Dan kunnen wij u direct te woord staan. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd zijn over onze diensten, zodat ze goed weten wat er allemaal mogelijk is. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.