EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Koolborstels voor industrie

Bent u op zoek naar koolborstels voor industrie? Dan moet u zeker bij Emeko Techniek zijn! Wij staan graag voor u klaar en helpen u verder. We zijn gevestigd in Dordrecht, maar helpen onze klanten door het hele land. Om u een nog breder aanbod te kunnen bieden zijn wij een partnerschap aangegaan met diverse koolborstelproducenten. Wij zijn officieel partner van Pantrac en E-Carbon en vermarkten koolborstelkwaliteiten van SGL (voormalig Ringsdorff) en Toyo Tanso.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Koolborstels voor industrie | Emeko Techniek

Ons leveringsprogramma is zeer uitgebreid en omvat standaard onderdelen voor vervanging. Maar wij zijn eveneens in staat om een klant specifiek component voor u te ontwerpen en te produceren.

Voor het engineeren en samenstellen van complete systemen staan wij u ook graag terzijde. Onze jarenlange ervaring en technische know-how, staan namelijk volledig tot uw beschikking. Met onze gedreven medewerkers, uitgebreide machinepark en ruime voorraden kunnen we vaak ook nog eens razendsnel leveren.

Door combinatie van eigen productie en internationale inkoop bent u altijd verzekerd van de meest economische en efficiënte oplossing. Wij bieden u interessante prijzen en kunnen kleine series binnen 24 uur leveren. Voor grotere series komen wij graag met u een passende levertijd overeen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan wij natuurlijk graag voor u klaar. We helpen u verder en adviseren over de juiste oplossingen voor uw vraagstuk. Zo weet u altijd zeker dat u bij Emeko Techniek aan het juiste adres bent. Contact opnemen kan via het formulier bij ons op de website, maar ook telefonisch of per mail. Op maandag t/m donderdag zijn we tot 17:00 bereikbaar en op vrijdag t/m 15:00.

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.