EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Koolborstels kopen

Wilt u koolborstels kopen? Dan bent u bij Emeko Techniek aan het juiste Adres! Wij leveren u koolborstels voor elektromotoren, generatoren, tachi generatoren, as-aarding en koppelingen (in olie).  Door een combinatie van productie in eigen huis en internationale inkoop bent u altijd verzekerd van de beste balans tussen prijs en levertijd.

Wij bieden u interessante prijzen en kunnen kleine series binnen 24 uur leveren.

Voor grotere series komen wij graag met u een passende levertijd overeen.

Koolborstels kopen | Emeko Techniek staat voor u klaar

Emeko Techniek is al sinds 1978 dé betrouwbare leverancier voor koolborstels en aanverwante zaken. Onze afnemers zijn onder andere reparatie- en onderhoudsbedrijven, eindgebruikers en handelsbedrijven.

Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit koolborstels voor industrieel gebruik. Voor gebruik van koolborstels in huishoudelijke apparatuur, zoals handgereedschappen, bieden wij koolborstel assortimentsdozen aan met daarin de meest voorkomende soorten koolborstels.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring, weten we precies hoe we elke klant op de juiste manier van dienst kunnen zijn, in wat voor industrie u ook zit. Onze ervaren medewerkers gaan met u in gesprek en denken mee over een passende oplossing voor uw vraagstuk. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook telefonisch of per mail. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.