EMEKO TECHNIEK BV

Voor ontwikkeling, productie en levering van componenten en systemen

Koolborstels industrie

Bent u op zoek naar koolborstels voor uw toepassing binnen de industrie? Dan bent u bij Emeko Techniek BV zeker aan het juiste adres! In onze werkplaats worden dagelijks koolborstels geproduceerd voor grote en kleine machines.

Wij staan voor u klaar als betrouwbare leverancier van koolborstels, sleepstukken, koolborstelhouders, collectoren, sleepringen en borstelbruggen.

Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van componenten uit metaal, kuststof en grafiet. Met name met de levering van componenten die niet eenvoudig te verkrijgen zijn of waar een toegevoegde waarde nodig is, bewijzen wij ons dag na dag!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Emeko Techniek voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Koolborstels industrie | Emeko Techniek staat voor u klaar

Ons leveringsprogramma is zeer uitgebreid en omvat standaard onderdelen voor vervanging. Maar wij zijn eveneens in staat om een klant specifiek component voor u te ontwerpen en te produceren.

Voor het engineeren en samenstellen van complete systemen staan wij u ook graag terzijde. Onze jarenlange ervaring en technische know-how, staan namelijk volledig tot uw beschikking. Met onze gedreven medewerkers, uitgebreide machinepark en ruime voorraden kunnen we vaak ook nog eens razendsnel leveren.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. We geven u alle informatie die u nodig heeft, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn bij Emeko Techniek. Contact opnemen kan via het formulier op de website, maar ook per mail of telefonisch. Tot ziens bij Emeko Techniek!

Vragen? Neem contact op!

NAVIGEER VERDER

Navigeer verder naar onze andere hoofdcategorieën:

Metaal

Voor de overdracht van vermogen, schakelsignalen en data leveren wij een keur aan componenten en systemen. Zowel tailor-made als off-the-shelf.

Grafiet

Ook voor niet-bewegende geleiding en isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan schakelaars, bus-bars, isolatiedelen, bekabeling, etc.

Maatwerkoplossingen

Wij zijn eveneens in staat om een compleet nieuw systeem voor u samen te stellen of te engineeren. Ontdek ook eens onze maatwerkoplossingen.