Geachte klant,

De gevolgen van het Coronavirus en de maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen houdt de wereld en dus ook Nederland in haar greep.

Het dagelijks leven wordt beperkt door de gevolgen van alle noodzakelijke maatregelen. Of het nu gaat om vaker handen wassen, het wennen aan anderhalve meter afstand houden, lege planken in de supermarkt of uw naasten niet dichtbij kunnen hebben.

Zakelijk gezien worden we geconfronteerd met vertragingen bij internationaal transport, bedrijven die lastiger bereikbaar of zelfs gesloten zijn, afnemende voorraden en medewerkers die vanuit huis moeten werken.

Het bedrijfsleven ondervind grote hinder van deze situatie. Ook Emeko Techniek BV kan zich niet aan de gevolgen onttrekken. Naast het pakket voorzorgsmaatregelen dat door de regering en het RIVM is opgelegd, hebben wij daarom in een vroeg stadium al actie ondernomen om de continuïteit van onze leveringen te waarborgen:

  • Onze voorraden zijn vergaand geoptimaliseerd.
  • Wij zijn in gesprek met de klanten waar wij lopende contracten mee hebben om hun wensen te inventariseren, op haalbaarheid te toetsen en de status te monitoren.
  • Uiteraard zijn wij ook in gesprek met onze leveranciers en logistieke dienstverleners. Samen met hen hebben wij de mogelijkheden voor de komende tijd bekeken.
  • Intern hebben wij ons verzekerd van de medewerking van ons voltallig personeel. We hebben hen de mogelijkheid gegeven hun werkzaamheden binnen het bestaande raamwerk in te richten. Zodoende zorgen wij samen voor een goede balans tussen een comfortabele thuissituatie én een stabiele bedrijfsvoering.

Hoewel wij niet in de toekomst kunnen kijken, zijn wij er van overtuigd dat dit pakket aan maatregelen ons in staat stelt onze klanten de best mogelijke service te blijven bieden:

  • Spoedorders worden snel afgehandeld en geleverd, zoals gewoonlijk.
  • Ondersteuning en expertise leveren wij nog dagelijks; zowel telefonisch als via digitale media en onder bepaalde voorwaarden ook nog op locatie.
  • Onze volledige ploeg staat klaar om u te helpen: op kantoor, in de werkplaatse, in het magazijn of vanuit huis.

De medewerkers van Emeko Techniek BV wensen u heel veel sterkte in deze lastige tijd.

Wij zullen er alles aan doen om u op het zakelijk vlak te blijven ontzorgen: samen komen wij door deze crisis!

Met vriendelijke groet,

 

John Scheffel

Sales manager

Keep fighting Corona: keep your distance, stay healthy, remain involved!!